Kik vagyunk

A K11 Művészeti és Kulturális Központ részeként 2022 januárjában alakult K11 LABOR olyan befogadó tér, mely tematikus kiállításain és ezeket kiegésztő programjain keresztül szeretné közelebb hozni a kortárs képzőművészetet és designt a város közönségéhez.

Nyitvatartás:

Kedd 10:00-18:00
Szerda 15:30-19:00
Csütörtök 12:00-18:00

A tárlatokon túl kerekasztal- és műhelybeszélgetések, workshopok, közösségi események, kísérleti filmvetítések és színházi előadások, valamint könyvbemutatók is szerepelnek jövőbeli rendezvényeink között.

Célunk, hogy egy-egy esemény szervezésénél minél több határterületet vonjunk be, ezzel is hidat képezve a kulturális szféra szereplői között. Hiszünk az alkotói, valamint a kurátori szabadság és függetlenség eszméiben, támogatjuk a kritikai gondolkodást. Küldetésünknek érezzük, hogy olyan fiatal művészek számára biztosítsunk megjelenési lehetőséget, akik ugyan még pályájuk elején járnak, de munkásságuk során a globális és lokális társadalom kérdéseit bontogatják, műveik érzékenyítő hatásúak és reflektálnak az őket körülvevő környezetre.