Paracord nyakörvkészítő workshop

2022. március 06. (14:00)
KIS- ÉS KÖZEPES termetű kutya tulajdonosoknak
A paracord, másnéven ejtőernyős zsinór, egy könnyű, nylon alapú anyag, melynek szakító szilárdsága eléri a 250 kg-ot. Minőségének és élénk színeinek köszönhetően megfelelő alapanyagként szolgál nem csak használati tárgyak készítéséhez, hanem kutya felszerelésnek is.
A múltkori karkötő készítő workshop után most négylábú barátainknak fogunk nyakörvet készíteni. A foglalkozáson 2 cm széles nyakörvet fogunk alkotni, így kis- és közepes méretű kutya (20 és 40 cm közötti nyakkör méret) tulajdonosok jelentkezését várjuk.
Fix méretű, műanyag csatos nyakörvet fogunk csomózni, tehát felnőtt, kifejlett kutyáknak lesz megfelelő. Nagyon fontos, hogy úgy gyere el a foglalkozásra, hogy előtte lemérted a kutyád nyakát és megjegyezted, vagy felírtad ezt a méretet.
Helyes méretvétel: a mérőszalag és a kutya nyaka közé férjen be 1-2 ujjad. Ez így egy nem túl szoros, de nem is túl laza méretet fog kiadni. Ha ennél szorosabb, vagy lazább nyakörvet készítenél a kutyádnak, akkor kérlek azt a méretet vedd le róla.
+ ha gondolod, a biztonság kedvéért tedd oda a kicsatolt nyakörvet a mérőszalag mellé és fotózd le, majd küldd el a Rayz's ParacorDog Design-nak vagy majd helyszínen mutasd meg neki a képet és segít leolvasni a jó méretet.
Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati oktatást, valamint az alapanyagot és a segédeszközöket.
A "Beszélgetés" fül alatt hamarosan találsz több képet a workshopon készülő nyakörv mintáról.
Jegyár 4000 Ft, mely tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a gyakorlati tudást.