Ökoneszesszer workshop - Messzelátó Egyesület

2022. szeptember 01. (18:00)

Őszi minimalista és természetes bőrápolás.

A Messzelátó bemutatja a kapszula ökoneszesszert, melynek elemeit a résztvevőkkel közösen készítjük, s csupa olyan kincset rejtenek, melyek amellett, hogy nem károsítják egészségünket és kíméletesek Földünkkel, még egyediek és izgalmasak is.

A kapszula neszesszer összes tartalmát bemutatjuk és elmagyarázzuk miért is tartjuk fontosnak a minimalista hozzáállást. A workshop keretében 4db, egyszerű összetevőjű, őszi szépségápoló szert a résztvevők maguk is elkészíthetnek, így otthon, mindennapos használat közben tesztelhetik a saját magunk által elkészített egyszerű, vegyszermentes termékeket, miközben szépségápolási praktikákról beszélgetnek foglalkozásvezetőinkkel.
Őszi bőrápolás fontos, hiszen ilyenkor nem annyira szélsőséges az időjárás, mint nyáron és télen. Az ősz a legideálisabb időszak arra, hogy foglalkozz a bőröddel. Ilyenkor helyrehozhatod azokat a károkat, amiket a nyár okozott napégés, bőrpír, száraz foltok stb), és jó alkalom arra, hogy felkészítsd a télre is. 

Tisztításra, kíméletes hámlasztásra és táplálásra fogunk fókuszálni. A következőket fogjuk elkészíteni a foglalkozáson. Az elkészített bőrápolókból minden résztvevő kap üveg és papír csomagolásban a receptekkel együtt.  

- Virágvizes-olajos lemosó

- Mandulás-agyagos arcradír/pakolás

- Puhító-tápláló testápoló tömb

- Agyagos fogkrém 

Jegyár elővételben 1.000 Ft, a program előtt a helyszínen 1.500 Ft. Jegyek vásárolhatók a jegyx1.hu,vagy a jegy.hu oldalon, valamint a helyszínen.