MÚLÓ SZÍNEK

2022. november 04. (18:00)

A Pannon Fényképészkör Egyesület (PFE) bemutatja: MÚLÓ SZÍNEK - Fotókiállítás a Pannon Fényképészkör Egyesület tagjainak fotóiból.

A PFE 2017 óta bejegyzett szervezet, melynek története 2009-ban a Pannon Egyetem falai között fotós szakkörként kezdődött. Az Egyesület tagjai amatőr és profi fotósok egyaránt, akiket összeköt és csapattá kovácsol a fényképezés szeretete, valamint a folyamatos fejlődési igény. Kiállításunkkal szeretnék bemutatni fotós tagjainkat, illetve az őket körbeölelő természet és környezet sokszínűségét. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy a színpompás ősz vagy annak elmúltával a megfakuló színek mennyi csodát rejtenek, ha nyitott szemmel és szívvel járunk a világban.

Kiállítók:
Ágoston Éva, Birtalan Virág, Cziráki Ildikó, Császár László, Csonka-Szabó Margit, Háder Richárd, Koszi Levente, Máté Krisztián, Miklós Gabriel, Novák Eszter, Papp Anita, Tóth Csaba, Vainel Gergely Gyula

Megynyitó: 2022. november 4., 18:00

A kiállítást Lajos Béla, a Színes Erzsébetváros szerkesztője és a Kis Távolságok Városa Alapítvány kurátora nyitja meg, a zenei aláfestést Sipos Áron zongorista biztosítja.

A megnyitót követően a kiállítás 2022.11.04. - 2022.11.18. között megtekinthető, a belépés ingyenes.