Gyereknek bátor - Beck Zoltán szerzői estje

2023. február 22. (20:00)

„valahogy borzasztóan hangzik minden elnevezése egy ilyen estének. te mit írnál ki? szerzői est, önálló est, akusztikus koncert, pódium, vagy ilyenek. nem akarom felsorolni az összes lehetséges hülyeséget. írtam egy csomó dalt, azokból játszom. meg néha mások dalait is. úgy, mintha az enyémek volnának. van nálam gitár, ukulele, egy minizongora, kazu, szájharmonika, olyan hangszerek, amiket meg tudok szólaltatni, és beférnek az autómba. (mondjuk, ha ez szervezné az estét, akkor a papa zongoráját is vihetném.) és néha szomorú, néha meg vicces az, ami történik. de valami történik. például hasznos a gitározni tanulóknak, mert le tudják szedni a dalok első változatának akkordjait. kézről.”

Beck Zoltán a 30Y zenekar énekes-dalszerzője, a ZAJZAJZAJ alkotói közösség, kiadó, és stúdió alapítója és kreatív vezetője, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének adjunktusa, a PTE Zenélő Egyetem szakmai igazgatója. A fentiek mellett számos kreatív-kulturális projekt alapítója, rendszeres pódium előadásokat játszik a hazai irodalmi-színházi élet neves szereplőivel. Megjelent számos irodalmi és akadémiai publikációja, a Libri Irodalmi Díj zsűritagja, valamint az Élet és Irodalom rendszeres szerzője. Akusztikus hangszerelésű szerzői estjének címe Gyereknek bátor.

Jegyek elővételben 2.000 Ft, a program előtt a helyszínen 3.000 Ft. Jegyek vásárolhatók a jegyx1.hu és a jegy.hu oldalon.