Bácskai Juli Pszichoszínháza: ÖRVÉNY.TÖRVÉNY. ÖNTÖRVÉNY

2023. április 14. (19:00)

Április 14-én a K11-ben Bácskai Juli Pszichoszínháza újabb premierrel vár mindenkit: ÖRVÉNY. TÖRVÉNY. ÖNTÖRVÉNY címmel. Író-pszichológus szakértő Bácskai Juli. Főszerepben Vlahovics Edit és Fenyő Iván, közbehegedül Bóna János.

Hangulat-és kapcsolatjavító Vándorszínház. A pszichológia tudománya szórakoztató színházi formában.

Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek – humorral, iróniával előadva - pszichológus szakértővel.

Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”.

A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. A SZÍNÉSZ elég szabad ahhoz, hogy önálló alkotóként élje át a Pszichoszínház minden előadását, de elég ötletet kap ahhoz, hogy ne legyen bizonytalan. A NÉZŐ is megszólalhat. Nézed, mintha nem Rólad szólna, pedig DE.

Mottó: „Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk. Nem a miénket teregetjük, de nagyon ott leszünk!” Interaktív? Nem hívjuk fel színpadra a nézőket (arra tartjuk a profi színészeket), de beszélgetünk a közönséggel.

Jegyár elővételben 2.500 Ft, az előadás előtt a helyszínen 3.200 Ft. Jegyek vásárolhatók a jegyx1.hu oldalán.