ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - Irodalmi találkozások önmagammal // házigazdák: Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus)

2023. október 27. (19:00)

Az ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - Irodalmi találkozások önmagammal Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus) sorozata a K11-ben. 

Az Analízis irodalmi-pszichológiai estjein a legközösebb tapasztalásaink, az életünket meghatározó folyamatok, az elme állapotai kerülnek a fókuszba. Őrület, szexualitás, függőség, betegség, krízis, veszteség, öröm, szerelem, beteljesedés és halál - miként éljük meg az érzelmi határhelyzeteket, elménk hogy dolgozza fel a jót és rosszat, és mit mesélnek erről olvasmányaink? Találkozzunk havonta és ismerjük meg az emberi lélek sötétebb oldalát, a mélységeket és a magasságokat - másban és magunkban is.

Az első, októberi alkalom témája: Őrület - Csáth Géza idézeteivel. Hogy veszítjük el a kontrollt az élet felett és mi történik addig? Hol végződik a valóság és hol kezdődik a képzelt világ? Van visszaút? És vajon: bárkivel megtörténhet?

Jegyár elővételben: 1.500 Ft, a program előtt a helyszínen: 2.500 Ft. Jegyek vásárolhatók a jegyx1.hu oldalon.