Jazz és mozi // HÉTSZER 7 Fesztivál

2024. május 04. (17:00)

Jazz és mozi a Szenes Hanna parkban május 4-én 17 órától! Egy napra jazzkoncert és kertmozi költözik a Szenes Hanna parkba. Náray Erika jazzkoncertje, majd a Macskafogó című ikonikus film egy kellemes tavaszi délutánon.

17 órakor fellép a Náray Erika Quintet

A jazzkoncerthez kapcsolódóan két saját CD-anyaggal és megszámlálhatatlan sok fellépéssel a háta mögött, ezúttal a Szenes Hanna park közönségének szemezget pályája állomásainak legfontosabb, legkedvesebb dalaiból.

19 órakor vetítjük a Macskafogót

A Macskafogó 1986-ban bemutatott magyar–német–kanadai animációs bűnügyi filmvígjáték, amelyet Ternovszky Béla rendezett, producere Kunz Román volt. A forgatókönyvet Nepp József írta, a zenéjét Deák Tamás szerezte. A mozifilm Pannónia Filmstúdió gyártásában készült és a MOKÉP forgalmazásában jelent meg. Magyarországon 1986. október 2-án mutatták be a mozikban. A rajzfilm nagy sikert aratott Magyarországon, majd később külföldön is.

A program a HÉTSZER 7 Fesztivál része. A Fesztivál további programjai itt elérhetőek: https://www.erzsebetvaros.hu/articles/hetszer-7-erzsebetvaros-uj-fesztivalja