Szabad a játék! 2024 // Szűcs Kinga gyerekversei: A játék komoly dolog

2024. július 02. (17:00)

2022 decemberében jelent meg “A játék komoly dolog” című gyerekverses kötete Szina Kinga, a Győri Nemzeti Színház színésznőjének csodás illusztrációival, melynek bemutatója december 3-án volt az Eötvös10-ben. A könyvben verses formában beszéli el a gyerekek életének legmeghatározóbb történéseit az iskolakezdéstől a hétköznapok ügyes-bajos dolgain át a fontosabb ünnepekig. A könyv megjelenését követően meghívást kapott a Könyvhétre, a KidExpora, a Győrkőcfesztiválra és több hasonló színvonalas irodalmi rendezvényre.

A versek főszereplői a gyerekek, valamint szülők, nagyszülők, testvérek és barátok, a lényeg azonban mindig a kreatív gondolkodás és a tapasztalás fontos alapja a játék lesz. 

Ebből a könyvből választottak ki tizenkét különböző hangulatú verset, amelyet Szabó Ervin gitárművész-zeneszerzővel együtt alakítottak dalokká és mutattak be 2023-ban a brüsszeli Liszt Intézetben.

A koncert időtartama körülbelül 50 perc. 


A koncert interaktív, a gyerekeket bevonjuk a játékba és énekbe, együtt táncolunk és beszélgetünk így a műsor a család minden tagjának tartalmas és vidám szórakozás.

 

Szabad a játék!
2024. június 18. - augusztus 27.

Családi programsorozat egész nyáron a K11 szervezésében! Színes gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket és nagyokat június 18. és augusztus 27. között, keddenként 17-től 19 óráig a hetedik kerületi Százház Parkban.

A programok minden alkalommal arcfestéssel is kiegészülnek. Az arcfestésre érkezési sorrendben lehet feliratkozni, a férőhelyek limitáltak. A Szabad a játék! programjain a részvétel ingyenes.