Szabad a játék! 2024 // Mályki bohóc műsora

2024. július 30. (17:00)

Van a varázsló, és van a bűvész. A kettő között óriási a különbség.

Ugyanígy van ez a bohócoknál is: van jó, jobb és sokkal jobb. Bejártam a világot, nyertem bohócversenyt itt is, ott is. A Fővárosi Nagycirkusz művésze voltam. Műsoromban szerepet kapnak klasszikus és modern bohóctréfák, figyelembe veszem a közönségem korösszetételét, hiszen a bohóckodást komolyan kell venni (legalábbis nekem). A reakciók befolyásolják a műsor menetét, ezért születhet teljesen új produkció minden alkalommal. Képzett artistaként produkciómban felvonultatom a cirkuszvilág különböző mutatványainak eszközeit: kislabda, nagylabda, buzogány, tányér, kalap, diaboló... a teljesség igénye nélkül.

Szabad a játék!
2024. június 18. - augusztus 27.

Családi programsorozat egész nyáron a K11 szervezésében! Színes gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket és nagyokat június 18. és augusztus 27. között, keddenként 17-től 19 óráig a hetedik kerületi Százház Parkban.

A programok minden alkalommal arcfestéssel is kiegészülnek. Az arcfestésre érkezési sorrendben lehet feliratkozni, a férőhelyek limitáltak. A Szabad a játék! programjain a részvétel ingyenes.